luni, 12 iulie 2010

Noul BMW 5GT


Spunem "noul" BMW 5GT deoarece pe piata din Romania a aparut destul de recent. Pe strazi exista doar 1-2 masini din acest model.


Ce este de fapt acest BMW seria 5 Gran Turismo?


Este unul din noile modele pe care BMW le pregateste si le scoate pe piata constant. Este un model inovator in ceea ce priveste designul, calitatea, confortul si multe altele.


Si totusi, ce este?


Este o corcitura intre BMW seria 5, BMW seria 7 si BMW X5/X6. De la BMW seria 5 mosteneste pretul, desi in acest caz e un pic mai ridicat. De la BMW X5/X6 mosteneste pozitia inalta de condus. Seamana cel mai mult cu varul sau, seria 7, de la care mosteneste cam tot in materie de confort interior.


Acest GT de la BMW este in concluzie un sedan de lux, spatiul de la picioare pentru locurile din spate nefiind mai mic decat cel de la seria 7, iar spatiul pentru cap fiind foarte apropiat seriei X5.


De ce folosim GT pentru un model BMW si care este legatura intre BMW seria 5 GT si Porsche Carrera GT nu stim inca. Poate singura asemanare sa fie faptul ca sunt amandoua produse in Germania. Poate ca asemanarea e ca amandoua sunt masini exceptionale. Ramane de vazut.


Aceasta masina va deveni rapid un succes multumita faptului ca are mult mai mult loc decat seria 5 sedan si deoarece are un design ce intoarce capete.


In concluzie, echipa Auto Time noteaza aceasta masina cu nota 8/10 pentru design in urmatoarele articole urmand sa ii facem si o analiza tehnica.

Niciun comentariu: